Essentials

KemPing Rinse toiletvloeistof 2L

11,95

Bestellen

Adviesprijs
11,95 incl. BTW
Totaalprijs
11,95 incl. BTW
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Binnen 30 dagen gratis retourneren
  • 3 jaar garantie via onze webshop
Terug naar boven

KemPing Rinse toiletvloeistof 2L

Zoek je een effectief schoonmaakmiddel voor de spoelwatertank van jouw draagbaar toilet of cassettetoilet? De Travellife KemPing toiletvloeistof Rinse is een krachtig middel voor de spoelwatertank. Hij is eenvoudig te gebruiken op de camping, bijvoorbeeld in jouw camper, caravan of tent. Dit product zorgt voor een effectievere spoeling, houdt het spoelwater schoon en ruikt langdurig fris.

Toiletvloeistof voor de spoelwatertank

Voor een comfortabele vakantie is een portable toilet zeker geen overbodige luxe. De toiletvloeistof van Travellife is onmisbaar voor de spoelwatertank van jouw draagbare toilet in jouw camper, caravan of tent. Door deze toiletvloeistof aan jouw spoelwatertank toe te voegen, hou je jouw spoelwater heerlijk schoon. Dit product voorkomt kalkaanslag in jouw spoelwatertank en zorgt voor een langdurig glanzende toiletpot. De Travellife KemPing Rinse ruikt ook na het doorspoelen nog langdurig fris. Daarnaast smeert het de afdichtingen van het toilet en vormt het een beschermende laag om de opbouw van bacteriën te voorkomen. Profiteer van optimale hygiëne tijdens jouw vakantie!

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor kunststof toiletten en toiletten van keramiek
  • Zeer effectief: soepele spoeling en schoon spoelwater
  • Ruikt nog lang fris na het doorspoelen
  • Inhoud: 2 liter

Eenvoudig in gebruik

De toiletvloeistof voor camper of caravan is eenvoudig in gebruik. Doseer 100 ml toiletvloeistof per 10 liter capaciteit van de spoelwatertank. Spoel de tank vervolgens af met schoon water en het toilet is klaar voor gebruik. Gebruik dit product nooit in de centrale watertank, omdat die ook gebruikt wordt voor leidingwater en douchewater. Voor een optimaal resultaat raden wij je aan om de Rinse te gebruiken in combinatie met de Travellife KemPing Blue of Green voor de afvaltank.

Kortom, de Travellife KemPing toiletvloeistof Rinse is de ideale toiletvloeistof voor jouw spoelwater. Het juiste onderhoud is van belang voor de levensduur van jouw toilet. Gebruik om verstoppingen te voorkomen speciaal ontwikkeld Travellife toiletpapier.

Toon meer Toon minder

Specificaties

Artikelnummer 1301807
EAN-code 8712757357086
Collectie Sanitair
Gewicht 2,25 kg
Inhoud 2 L
Toepassing Toilet cleaner