Essentials

Wasborstel Pro

43,95

Bestellen

Adviesprijs
43,95 incl. BTW
Totaalprijs
43,95 incl. BTW
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Binnen 30 dagen gratis retourneren
  • 3 jaar garantie via onze webshop
Terug naar boven

Wasborstel Pro

Maak jouw camper of caravan schoon met de Travellife wasborstel Pro. Dankzij de ingebouwde shampoo aansluiting wordt het water direct met shampoo gemengd. Zo zorg je met deze borstel voor een kras- en streeploos resultaat!

Ingebouwde shampoo aansluiting

Met de Travellife wasborstel Pro laat jij je voertuig weer stralen. De borstel beschikt namelijk over een ingebouwde shampoo aansluiting. Het water mengt hierdoor direct met de shampoo. Bovendien bevat de borstel een regelaar waarmee je zelf de hoeveelheid shampoo bepaalt. Wil je het dak van de caravan schoonmaken? Geen probleem! De wasborstel Pro beschikt namelijk over een telescopisch verstelbare steel. Schuif deze uit van 95-177 cm wanneer je lastig bereikbare plekken wilt schoonmaken.

Let op! Om gebruik te maken van de shampoo aansluiting heb je ook de los verkrijgbare Travellife shampoo cartridge nodig.

Belangrijkste voordelen

  • Telescopisch verstelbare aluminium steel
  • Ingebouwde shampoo aansluiting en regelaar
  • Krasvrij schoonmaken door gespleten polyester punten
  • Kunststof Gardena wateraansluiting

Wasborstel voor campers of caravans

De Travellife wasborstel Pro is speciaal ontworpen voor de camper en caravan. De laklaag is bij deze voertuigen dunner dan die van een auto, waardoor krassen eerder ontstaan. De gespleten polyester punten op deze borstel zijn echter extra zacht. Hierdoor worden krassen voorkomen. Verder is de borstel gemakkelijk in gebruik een aan te sluiten op een watertoevoerpunt. Dit doe je eenvoudig dankzij de kunststof Gardena wateraansluiting.

Met de Travellife wasborstel Pro maak je jouw camper of caravan eenvoudig en krasvrij schoon. Combineer de borstel met de andere Travellife schoonmaakproducten voor een perfect resultaat.

Toon meer Toon minder

Specificaties

Artikelnummer 1416360
EAN-code 8712757475629
Collectie Wasborstels
Kleur Blauw
Verstelbaar van tot 99-177 cm