Scala configurator

Met de Scala voor- en zijwanden creëer je eenvoudig extra beschutting rondom jouw Thule, Fiamma of Dometic luifel. Op basis van de luifel die je hebt, adviseren wij je in onderstaande Scala configurator welke combinatie van voor- en zijwanden je nodig hebt.

De Scala collectie bestaat uit 3 maten voorwanden met een raam, een voorwand met een deur en 3 maten zijwanden (M, L, XL). Deze items kunnen geheel naar wens met elkaar gecombineerd worden. Deur links, rechts of in het midden? Jij beslist!

Vul de configurator in

Kies je luifel om te starten

Type luifel
Lengte luifel
Aanbouwhoogte luifel (voor zijwanden)

Benodigde Scala items

Vul bovenstaande informatie in om jouw luifeltent samen te stellen.

Aerotex tenttapijt beige 250x300cm Aerotex tenttapijt beige 250x300cm
Essentials
€ 79,95
Online tijdelijk uitverkocht
Opblaasbaar grondzeil 250x400cm Opblaasbaar grondzeil 250x400cm
Essentials
€ 79,95
Online tijdelijk uitverkocht
Aerotex tenttapijt beige 250x400cm Aerotex tenttapijt beige 250x400cm
Essentials
€ 97,95
Online tijdelijk uitverkocht
Schoonloopmat Camper L zwart Schoonloopmat Camper L zwart
Essentials
€ 13,95
Online tijdelijk uitverkocht

Scala voor- en zijwanden

Een beschutte luifel creëren was nog nooit zo eenvoudig als met de Travellife Scala collectie. Bevestig de zijwanden aan jouw Thule, Fiamma of Dometic luifel met behulp van een aluminium spanstang met smartlock. De pezen van de voorwanden schuif je in de rail aan de voorzijde van de luifel. Ook voor deze onderdelen geldt: jij bepaalt in welke volgorde ze komen. Zit alles op de gewenste plaats? Dan maak je het aan elkaar vast met behulp van de klikgespen. Trek de voor- en zijwanden strak met de meegeleverde haringen en trapspanners en je bent klaar!

In de Scala configurator achterhaal je eenvoudig welke items je nodig hebt, op basis van jouw luifel. Eerst meer weten? Klik hier voor meer informatie over het Scala assortiment.