Stormbandset universeel 13m

  • Stormbandset universeel 13m
  • Stormbandset universeel 13m
Essentials
20,95
Verkooppunten in de buurt
  • Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Binnen 30 dagen gratis retourneren
  • 2 jaar garantie via onze webshop
Terug naar boven

Stormbandset universeel 13m

Wanneer je op vakantie gaat is het belangrijk dat je voortent, luifel, vouwwagen of tent stevig vaststaat in de grond. Hier zorg je voor met de universele Travellife stormbandset van 13 meter. Op deze manier hoef jij je geen zorgen te maken om het wegwaaien van jouw kampeermiddelen.

Bescherm jouw (voor)tent tegen weer en wind

Ga je op vakantie richting de winderige kust? Of wil je voorbereid zijn op een stormachtige dag? Met de universele Travellife stormbandset geniet je zorgeloos van je vakantie. De set bestaat uit een PP spanband met metalen ring, twee stalen stormharingen, een spanveer, een tweede metalen ring en een metalen versteller. Je zet hiermee heel eenvoudig en stevig een (vouw)tent of luifel vast. Zo creëert de wind geen belemmering om erop uit te gaan. Met deze stormbandset zijn luifels en tenten van verschillende merken vast te zetten.

Belangrijkste voordelen

  • Extra lange verstelbare spanband van 13 m x 50 mm (lxb)
  • Zorgt dat je (voor)tent, luifel of vouwwagen stevig vaststaat
  • Universeel te gebruiken en gemakkelijk te bevestigen
  • Inclusief twee stormharingen van 38 cm, spanveer van 15 cm, metalen ring van 5 cm en een  metalen versteller van 5 cm

Eenvoudige bevestiging van de stormbanden

De universele Travellife stormbandset is eenvoudig te bevestigen. Je hoeft slechts de stormband over de bovenkant van de tent te spannen en hem aan beide kanten van de tent vast te zetten. Het proces is simpel. Bevestig de trekveer aan de onderkant van de stormband en zet hem met de stalen haring vast in de grond. Gebruik tenslotte de metalen versteller om de band strak te spannen. Je hoeft geen kampeerexpert te zijn om dit uit te kunnen voeren.

Met de 13 meter lange Travellife stormbandset universeel zorg je ervoor dat jouw tent, luifel of vouwwagen stevig vaststaat en beschermt is tegen windvlagen. De stormbanden zijn extra lang en gemakkelijk te bevestigingen.

Toon meer Toon minder

Specificaties

Artikelnummer 1105250
EAN-code 8712757475445
Collectie Luifels
Afmetingen (lxbxh) 13 m x 50 mm
Kleur Zwart