Ontdek de Scala collectie

Met het Scala assortiment van Travellife creëer je in een handomdraai extra beschutting rondom jouw Thule, Fiamma of Dometic luifel. Combineer naar eigen wens de voor- en zijwanden met elkaar. Wil je de voorwand met deur links of toch rechts? Jij bepaalt!

Met onze Scala configurator kom je te weten welke items je nodig hebt voor jouw specifieke luifel. Of ontdek eerst meer over de Scala items.

Scala configurator

Het complete voortent gevoel

De Scala collectie bestaat uit 3 maten zijwanden (M, L en XL), 3 maten voorwanden met een raam en een voorwand met een deur. De producten zijn zo ontworpen dat je ze allemaal op elkaar kunt aansluiten en zowel links als rechts kunt gebruiken. Bekijk hier of de Scala items op jouw Thule, Fiamma of Dometic luifel passen.

Een beschutte luifel creëren met Scala? Kind kan de was doen! Bevestig de zijwand aan jouw cassetteluifel met behulp van de aluminium spanstang met smartlock. Schuif de pees van de Scala voorwanden in de rail aan de voorzijde van de luifel. Wil je de deur links of rechts? Ook dat beslis je zelf. Door middel van de klikgespen maak je alle water- en uv-bestendige onderdelen eenvoudig aan elkaar vast.

Travellife


Scala zijwanden

Creëer een beschut plekje tegen de wind of zon met een Scala zijwand. Dankzij de grote ronde ramen geniet je nog steeds van de omgeving, maar ben je wel beschermd tegen diverse weersinvloeden. Scala zijwanden zijn per stuk verkrijgbaar en zowel links als rechts te gebruiken.

Travellife


Scala voorwanden met raam

Combineer de verschillende maten voorwanden om een beschutte luifel te creëren. Dit geeft het idee van een voortent. De Scala voorwanden beschikken over een groot raam met blindering, waardoor je van het buitenleven én je privacy geniet.

Travellife


Scala voorwand met deur

De samengestelde wanden zijn niet compleet zonder een deur. Monteer de voorwand met deur eenvoudig aan de voorzijde van de luifel. De voorwand met deur is voorzien van een deurelement met rits. Rol de deur op en gebruik hem als in- en uitgang.

Wil je exact weten welke Scala items je voor jouw luifel nodig hebt? Start de configurator! ➝

Travellife

Combineer met de Isola sun shade

Creëer met de Isola sun shade binnen een handomdraai een fijn plekje in de schaduw. Je schuift het stevige mesh-doek gemakkelijk door de rails van de voorlijst van jouw luifel. Het zonnescherm past op verschillende luifels van o.a. Thule, Fiamma en Dometic.

• Uv-werend en luchtdoorlatend doek
Extra goede doorkijk dankzij het zwarte zonnegaas
• Incl. opbergtas, scheerlijnen, trapspanners en haringen

• 
Verkrijgbaar in verschillende breedtematen
• Combineer met de Scala zijwanden voor een beschut plekje*

*Voeg je de Scala zijwanden toe? Kies dan voor een sun shade die niet de volledige breedte van de luifel inneemt: zo houd je voldoende ruimte over om in- en uit te lopen.